Bíró János
ügyvezető igazgató

Bemutatkozunk

Cégünk 2018 szeptemberében alakult, a vállalkozás mögött, azonban hosszú éveket felölelő iparági részvétel áll. Ezalatt az idő alatt, nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy egy olyan eszmét szeretnénk a gyakorlatba átültetni, mely a szakmai professzionalításon túlmenően, nem csak a megrendelők számára ad maximális megbízhatóságot és nyugalmat, hanem a munkatársak körében is egy biztos, emberközpontú, és családias légkört, ”második otthont” teremt.

Hiszünk abban, hogy a szakmai tudás és fejlődés mellett, a legfontosabb tényező maga az ember. Kiválóságot csak úgy lehet teremteni, ha mi magunk is erre törekszünk. Úgy gondoljuk, csapatunk ilyen és erre büszkék vagyunk.

Munkáink során is folyamatos fejlődésre törekszünk, villamosipari szolgáltatásokon belül, referenciáink között, lakások / társasházak, köztulajdonban lévő épületek, ipari építmények is megtalálhatóak. Továbbá, építőipari szolgáltatásokon belül, nem felejtjük el azokat sem, akik saját otthonuk kialakításához / átalakításához szeretnének egy megbízható generálkivitelezőt találni, cégünk áll az ő rendelkezésükre is. Hiszünk abban, hogy meglévő referenciák mellett a megbízhatóság és őszinteség olyan erő mely minden hírcsatornán átível.

Vállalkozásunk bár még nem globális, csapatunk úgy döntött, hogy minden évben CSR tevékenység keretein belül, alkalmanként részt vállalunk például óvodák, iskolák, hátrányos helyzetű családok életminőségének a javításán. Minden munkatársunk egy emberként áll e nemes feladat mögött, mely kiválóan jellemzi mottónkat „Jövőt építünk”. Mindez csak egy egységes összefogással érhető el, így a különböző társadalmi rétegek számára is egy minőségibb élet lehetőségét biztosítjuk! Ehhez maximális szakmai tudásunkat, lelkesedésünket és legfőképpen időnket adjuk, lehetőségeink kihasználásával, mert hiszünk abban, hogy adni mindig érdemes és jó!