Bemutatkozunk

Cégünk 2018 szeptemberében alakult, a vállalkozás mögött, azonban hosszú éveket felölelő iparági részvétel áll. Ezalatt az idő alatt, nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy egy olyan eszmét szeretnénk a gyakorlatba átültetni, mely a szakmai professzionalításon túlmenően, nem csak a megrendelők számára ad maximális megbízhatóságot és nyugalmat, hanem a munkatársak körében is egy biztos, emberközpontú, és családias légkört, ”második otthont” teremt.

Hiszünk abban, hogy a szakmai tudás és fejlődés mellett, a legfontosabb tényező maga az ember. Kiválóságot csak úgy lehet teremteni, ha mi magunk is erre törekszünk. Úgy gondoljuk, csapatunk ilyen és erre büszkék vagyunk.

Munkáink során is folyamatos fejlődésre törekszünk, villamosipari szolgáltatásokon belül, referenciáink között, lakások / társasházak, köztulajdonban lévő épületek, ipari építmények is megtalálhatóak. Továbbá, építőipari szolgáltatásokon belül, nem felejtjük el azokat sem, akik saját otthonuk kialakításához / átalakításához szeretnének egy megbízható generálkivitelezőt találni, cégünk áll az ő rendelkezésükre is. Hiszünk abban, hogy meglévő referenciák mellett a megbízhatóság és őszinteség olyan erő mely minden hírcsatornán átível.

Vállalkozásunk bár még nem globális, csapatunk úgy döntött, hogy minden évben CSR tevékenység keretein belül, részt fogunk venni valamely közintézmény (óvoda/ kórház, iskola stb.) életében, s segítségükre leszünk időnkkel, energiánkkal és lehetőségeinkkel. Legyen az egy festés, javítás, meseolvasás. Hiszünk abban, hogy adni jó.

Bíró János
ügyvezető igazgató

„Jövőt építünk”

biro_janos2

Vállalkozásunk tükörként mutatja nekünk, kik vagyunk, mit tudunk, mire vagyunk képesek.
Michael E. Gerber

Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.
Kajárik Béla