Több mint 1 éve dolgozom a Bk-union Kft-nek, mint alvállalkozó. Precíz, pontos dokumentálás és fizetés jellemzi őket. Bíró János ügyvezető hozzáállása az emberekhez fantasztikus, nem csak „munkavállalót” / „alvállalkozót” lát az emberekben. Bármilyen problémával házzá fordulhatok minden esetben segítőkész. Azt gondolom, hogy az Ő jelleme tükröződik a cég hozzáállásában is. Mindig törekszik rá, hogy olyan emberekkel dolgozzon, akik hasonló alapelveket vallanak, mint Ő, azaz ne csak a munkát végezzék el, hanem tekintsék hivatásuknak is.

Szegedi Viktor
Egyéni vállalkozó

Szegedi Viktor – egyéni vállalkozó

Nemrég kezdtem el, mint alvállalkozó dolgozni a Bk-union Kft.-nek. Jelenleg az Euro 2020 projekt kapcsán kaptam megbízást. Bár munkakapcsolatunk még friss, korábban is ismertem már a cégvezetést és ezek alapján mondhatom, hogy a tulajdonosok őszinte meggyőződése volt, hogy ebben a szakmában olyan vállalatot hozzanak létre, akik méltók a bizalomra és elismerésre. Véleményem szerint ez sikerült is. Nem csak a munka elvégzése, hanem az adott munkavállalók és megbízottak hozzáállása, személye is fontos tényező számukra. Mindig időben teljesítik a rájuk vonatkozó szerződéses feltételeket. Örülök, hogy együtt dolgozhatok velük.

Téglási István
Egyéni vállalkozó

Téglási István – egyéni vállalkozó

Mint megbízó a Bk-union Kft-vel hosszabb ideje működőm együtt, egyéb adminisztratív háttértámogatás kapcsán. Azt mondhatom, hogy a céget az alábbiak jellemzik:

  • A munkáik és cégvezetés során, precíz dokumentálás
  • Elkötelezett és megbízható irodavezetés, back office.
  • Pontos, időbeli pénzügyi teljesítések
  • Munkatársak elismerése, extra juttatási rendszerek. (pl. 13-ik havi fizetés)
  • Kedvesség és segítőkész hozzáállás.

Mind szakmailag, mind emberileg csak ajánlani tudom a céget!
Györkösné Törő Kitti
Egyéni vállalkozó

Györkösné Törő Kitti – egyéni vállalkozó

Vállalkozónk a Puskás Ferenc Stadion megvalósításában vett / vesz részt, erősáramú feladatok kivitelezésében, több ütemben. Jelenleg az Euro 2020 projektben működünk együtt. Az eddigi munkáit I. osztályú minőségben teljesítette. Az egész tevékenységüket a jó szakmai hátérre alapozott korrekt kapcsolat kezelés jellemzi.

West Hungária Bau Kft.
Ivankó József
Elektromos termelési igazgató

West Hungária Bau Kft.

Az Agora projekt során, mint szolgáltató, a Bk-union Kft. tűzjelző rendszerek kivitelezését, illetve egyéb szerelési munkákat végzett. A cég a munkáit megfelelő ütemben és kiváló minőségben végezte el. Kiemelkedő szakmai hozzáértés, szervezettség jellemzi Őket, ezenfelül pozitív szemlélettel, kiváló problémamegoldó képességgel, segítőkészséggel állnak a munkákhoz / partnerekhez.

Electro Technology Kft.
Keresztúri Ákos
Executive director

Electro Technology Kft.

A Bk-union Kft-vel körülbelül két éve állunk folyamatos partneri kapcsolatban. A cég elkötelezettsége és megbízhatósága kiemelkedő. A csapat a munkáját, minden esetben határidőre a lehető legnagyobb szakértelemmel teljesíti. A vezetőség korrekt, együttműködő hozzáállása mellett. Azt mondhatom, hogy már baráti viszony alakult ki közöttünk. Jelenleg is együtt működünk a Metrodom Őrmezői építkezésén és biztos vagyok benne, hogy partneri kapcsolatunk még hosszú ideig fennál majd.

Tóth Endre
ügyvezető
Ento-Elektro Kft

Ento Elektro Kft.