Vállalkozónk a Puskás Ferenc Stadion megvalósításában vett / vesz részt, erősáramú feladatok kivitelezésében, több ütemben. Jelenleg az Euro 2020 projektben működünk együtt. Az eddigi munkáit I. osztályú minőségben teljesítette. Az egész tevékenységüket a jó szakmai hátérre alapozott korrekt kapcsolat kezelés jellemzi.

West Hungária Bau Kft.
Ivankó József
Elektromos termelési igazgató

West Hungária Bau Kft.

Az Agora projekt során, mint szolgáltató, a Bk-union Kft. tűzjelző rendszerek kivitelezését, illetve egyéb szerelési munkákat végzett. A cég a munkáit megfelelő ütemben és kiváló minőségben végezte el. Kiemelkedő szakmai hozzáértés, szervezettség jellemzi Őket, ezenfelül pozitív szemlélettel, kiváló problémamegoldó képességgel, segítőkészséggel állnak a munkákhoz / partnerekhez.

Electro Technology Kft.
Keresztúri Ákos
Executive director

Electro Technology Kft.

A Bk-union Kft-vel körülbelül két éve állunk folyamatos partneri kapcsolatban. A cég elkötelezettsége és megbízhatósága kiemelkedő. A csapat a munkáját, minden esetben határidőre a lehető legnagyobb szakértelemmel teljesíti. A vezetőség korrekt, együttműködő hozzáállása mellett. Azt mondhatom, hogy már baráti viszony alakult ki közöttünk. Jelenleg is együtt működünk a Metrodom Őrmezői építkezésén és biztos vagyok benne, hogy partneri kapcsolatunk még hosszú ideig fennál majd.

Tóth Endre
ügyvezető
Ento-Elektro Kft

Ento Elektro Kft.