Több mint 1 éve dolgozom a Bk-union Kft-nek, mint alvállalkozó. Precíz, pontos dokumentálás és fizetés jellemzi őket. Bíró János ügyvezető hozzáállása az emberekhez fantasztikus, nem csak „munkavállalót” / „alvállalkozót” lát az emberekben. Bármilyen problémával házzá fordulhatok minden esetben segítőkész. Azt gondolom, hogy az Ő jelleme tükröződik a cég hozzáállásában is. Mindig törekszik rá, hogy olyan emberekkel dolgozzon, akik hasonló alapelveket vallanak, mint Ő, azaz ne csak a munkát végezzék el, hanem tekintsék hivatásuknak is.

Szegedi Viktor
Egyéni vállalkozó

Szegedi Viktor – egyéni vállalkozó

Nemrég kezdtem el, mint alvállalkozó dolgozni a Bk-union Kft.-nek. Jelenleg az Euro 2020 projekt kapcsán kaptam megbízást. Bár munkakapcsolatunk még friss, korábban is ismertem már a cégvezetést és ezek alapján mondhatom, hogy a tulajdonosok őszinte meggyőződése volt, hogy ebben a szakmában olyan vállalatot hozzanak létre, akik méltók a bizalomra és elismerésre. Véleményem szerint ez sikerült is. Nem csak a munka elvégzése, hanem az adott munkavállalók és megbízottak hozzáállása, személye is fontos tényező számukra. Mindig időben teljesítik a rájuk vonatkozó szerződéses feltételeket. Örülök, hogy együtt dolgozhatok velük.

Téglási István
Egyéni vállalkozó

Téglási István – egyéni vállalkozó

Mint megbízó a Bk-union Kft-vel hosszabb ideje működőm együtt, egyéb adminisztratív háttértámogatás kapcsán. Azt mondhatom, hogy a céget az alábbiak jellemzik:

  • A munkáik és cégvezetés során, precíz dokumentálás
  • Elkötelezett és megbízható irodavezetés, back office.
  • Pontos, időbeli pénzügyi teljesítések
  • Munkatársak elismerése, extra juttatási rendszerek. (pl. 13-ik havi fizetés)
  • Kedvesség és segítőkész hozzáállás.

Mind szakmailag, mind emberileg csak ajánlani tudom a céget!
Györkösné Törő Kitti
Egyéni vállalkozó

Györkösné Törő Kitti – egyéni vállalkozó