Agora

Az első fázisban megvalósuló Agora Tower és Agora Hub épület építése során cégünk Tűzjelző rendszerek tervezését, kivitelezését és szerelését végezte.

M3 metró felújítás

A projekt keretén belül cégünk az M3 metró északi és déli ütemtervében az erős és gyenge áramú rendszereinek kivitelezésén dolgozott.

Auchan Logisztikai Központ

Cégünk az építés folyamatában, erős és gyengeáramú rendszerek kivitelezésével vett részt.

Metrodom lakópark – Kőbánya

Cégünk a beruházás során a lakópark lakásainak teljes elektromos hálózatának kivitelezését, illetve az okos otthon rendszerek kiépítését végezte az Ento Elektro Kft.-vel közös konzorciumban.

Metrodom lakópark – Őrmező

Cégünk a lakópark erős és gyenge áramú rendszereinek kivitelezését, okos otthon rendszerek kialakítását végezte, az Ento Elektro Kft.-vel konzorciumi együttműködésben.

Néprajzi Múzeum

Cégünk a projekt keretén belül a 33.000 m2 alapterületű épület biztonsági világítás rendszereinek kivitelezője volt.

Szeged Pick Aréna

A BMSK Zrt. mint építtető által kivitelezésre kerülő Szegedi multifunkcionális sportcsarnok építése kapcsán cégünk erősáramú rendszerek kivitelezésében működött közre.

Puskás Aréna

Cégünk az erős és gyenge áramú rendszerekből vette ki részét. Több ezer különböző világítótest került felszerelésre. Modern és szemet gyönyörködtető kivitelezés.

Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat

Cégünk a Kutatóintézet számára, annak központjában valamint a Colombus utcai telephelyén, felmérést követően végzet erős és gyenge áramú rendszerek felújítása kapcsán munkálatokat.