Az alpintechnika definíciója: együttes munkavédelmi módszerekkel, megoldásokkal, illetve eszközökkel (külső-, vagy belső-állványzat, kosaras személyemelő, függesztett munkaállvány, stb.) biztonságosan megközelíthetetlen, elérhetetlen munkaterületeken elvégzett, szakmunkát elősegítő módszer, amelyhez különleges felszerelés és képesítés szükséges.

Érdekel szolgáltatásunk?

Örömmel állunk rendelkezésedre!

Kapcsolat

Ipari alpintechnikai tevékenység: olyan különleges munkavégzés, ami a 2 méteres szintkülönbséget meghaladó ideiglenes munkahely megközelítése, az ott-tartózkodás, a munkafeladat végrehajtása és a munkahely elhagyása egyéni védőeszközök (védősisak, karabiner, heveder stb.), valamint meghatározott feladat elvégzéséhez szükséges felszerelések összehangolt, egyidejű és precíz igénybevételével (alpintechnikai módszerrel) történik.

Az alpintechnika ma már nem csak az épületek külső felületére korlátozódik. A magasabb elemek bontása, a veszélyes fák kivágása, reklámtáblák kihelyezése és leszerelése, valamint sok más feladat is az alpintechnika területéhez kapcsolódik.

Alkalmazásával jelentős mennyiségű időt, energiát és pénzt spórolhat meg. Az alpintechnika megoldásaival képesek vagyunk bármilyen magas építményen, toronyépületeken, mélyépítésű létesítményekben elvégezni bármilyen szerelési, felújítási, veszélyelhárítási munkát.

Cégünk az ipari alpinizmust igénylő feladatok teljes körű ellátását végzi ipari- és magánlétesítményeknél. Alpinistáink bármely ipari munkafeladatra alkalmas szakképzettséggel, valamint több éves, esetenként évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényét, a maximális minőség biztosítása mellett, a költséghatékony módon végezzük el. Feladataink elvégzéséhez a legkorszerűbb alpintechnikai felszereléseket használjuk, betartva a balesetmentes munkavégzés előírásait is.

További szolgáltatásaink