Otthonunk belső tereinek világítása mellett nagyon fontos szerepe van a kültéri helyiségek megvilágításának, a kialakított különböző kisebb-nagyobb terek fényeinek.
A kültéri vagy kerti világításokat, díszvilágításokat nagyon sok csoportba lehet szétosztani, de az biztos, a világításnak vannak a szükséges és a hangulatos elemei.

Érdekel szolgáltatásunk?

Örömmel állunk rendelkezésedre!

Kapcsolat

Legyen szó akár egy új üzletközpontról, egy műemlék templomról, középületről, vagy egy igényes családi házról, az épületek díszvilágítása az esti órákban varázslatos új arcát mutatja meg a nappali fényben amúgy elvesző építészeti szépségeknek.

A szakszerűtlenül megtervezett és kivitelezett díszvilágítás azonban sokszor többet árt, mint használ, mert rosszul beállított fényeivel a közlekedés résztvevőinek és a szomszédos ingatlanok lakóinak látását, komfortérzetét zavarhatja. A díszvilágítás lámpatesteit gondos tervezés alapján kell kiválasztani.

A jelentős épületek általában nagyobb téren vagy parkban állnak. Az épület díszvilágításának hatását nagyban emeli, ha a kapcsolódó területek világítása is dekoratív lámpatestekkel történik.

A jó világításhoz a lámpatestek, fényforrások és működtető szerelvények összhangja szükséges. Az esztétikus megjelenéshez a túl– és az alulvilágítást egyaránt kerülni kell. Míg a túl erős megvilágítás zavaróan hat, a túl gyenge fény nem emeli ki kellően a díszvilágítás tárgyát. A megvilágítás erőssége mellett annak egyenletességére is figyelmet kell fordítani.

Cégünk a munkatársaink szakmai tudásának köszönhetően az egyedi igények megvalósításában is segítséget nyújt.

További szolgáltatásaink