Az M3 metróvonal korszerűsítése 2017. november 6-án kezdődött a vonal északi szakaszán, az Újpest-központ – Lehel tér állomások között. A megújult állomásokon (Újpest-központ, Újpest-városkapu, Gyöngyösi utca, Forgách utca, Göncz Árpád városközpont, Dózsa György út) 2019. március 30-án indult újra az utasforgalom.

A déli vonalszakasz felújítása – Népliget – Kőbánya-Kispest állomások között – 2019. április 6-án kezdődött. A Népliget, Ecseri út, Pöttyös utca, Határ út, Kőbánya-Kispest állomások 2020. október 22-én nyíltak meg újra az utasok előtt.

A metróvonal felújítása során  megújultak a megállók, valamint a vonali infrastruktúra: az állomásokon kívüli terek, a vágányok, a vasúti, a biztonsági, a szellőzőberendezések, a gépészeti rendszer és az utastájékoztatási elemek is, valamint megújultak az alagúti terek, a pályahálózat, a vasúti és a biztonsági berendezések, a tájékoztató elemek és a metróvonal elektronikai hálózata is.

A projekt keretén belül cégünk az M3 metró északi és déli ütemtervében az erős és gyenge áramú rendszereinek kivitelezésén dolgozott.