A XI. kerületi Őrmezőn a Mikes Kelemen és az Őrmezei út közötti hatalmas, közel 1,6 hektáros, ősfás telken épült meg a Metrodom Őrmező lakópark. A lakópark a klasszikus amerikai minta szerint épült, a teljes telket kerítés zárja körül, így a parkosított kertet, illetve az ottani lakóépületeket csak a lakók közelíthetik meg.

A lakóparkban összesen 189 lakás van, melyek 7 darab, négyemeletes lakóházban találhatóak, így biztosítva a családias légkört.

A hét lakóépület a telek közepén található közösségi tér köré épült, ahol a lakók az utcai forgalomtól távol pihenhetnek. Itt található a lakópark klubháza, melyben többek között helyet kapott egy 8 gépes, teljesen felszerelt edzőterem, és egy szauna is. A klubház előtt, a lakópark közepén kapott helyet a szabadtéri élménymedence, melynek ideális hőmérsékletéről a hulladékhőt felhasználva a lakópark hűtési-fűtési rendszere gondoskodik 

A lakóparkban lévő lakások fűtését és hűtését a Metrodom Dual Eco rendszere biztosítja, melyek így BB azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolásúak

Cégünk a lakópark erős és gyenge áramú rendszereinek kivitelezését, okos otthon rendszerek kialakítását (telefonról irányítható lámpák, klímák, fűtés stb.) végezte, az Ento Elektro Kft.-vel konzorciumi együttműködésben.